Blogster Kelly testte de Magnesium Bisglycinaat van Golden Naturals

Sinds twee maanden slik ik de Magnesium Bisglycinaat van Golden Naturals. Superleuk dat ik dit mocht proberen. Er werd mij van tevoren gevraagd, of ik ergens last van had of iets wilde verbeteren in mijn gezondheid. Nu had ik de afgelopen maanden een beetje last van vermoeidheid. Naar aanleiding daarvan werd mij de Magnesium Bisglycinaat aanbevolen. De aanbevolen hoeveelheid is 1 tot 3 tabletten per dag. Ik heb gekozen voor de gulden middenweg, nl. 1 tablet in de ochtend op nuchtere maag en 1 tablet 's middags voor de lunch.
Na een paar weken voelde ik me inderdaad al minder vermoeid en heb ik meer energie. Naast mijn kantoorbaan geef ik 's avond ook les. Dat ging al helemaal prima, maar nu gaat het me nog gemakkelijker af. Ook heb ik geen last meer van mijn 'gaap-sessies" rond 15.00 uur.
Ik kan daarom zeggen dat ik supertevreden ben over het supplement Magnesium Bisglycinaat en kan het eenieder aanraden die zich vermoeid of energieloos voelt.

Tags

Deel deze blog

Kelly