Een huidolie die fijn is in gebruik én snel intrekt.

Meestal vind ik het gebruik van een huidolie een vette bedoening dus ik gebruik het niet zo vaak. Ik ben dus zeer nieuwsgierig naar deze huidolie, want het is vochtinbrengend en verzachtend. Het is geschikt voor de zeer droge huid en goed tegen littekens, striae en rimpeltjes. Ik heb een erg droge huid en na het ontharen is mijn huid wat geïrriteerd dus het lijkt me lekker om ook dan deze olie ook te gebruiken. De eerste keer gebruik ik veel te veel waardoor mijn huid vet blijft aanvoelen. Ik kan dus veel minder gebruiken zodat ik ook langer met het flesje kan doen. Mijn huid voelt al veel beter aan en wordt lekker zacht. Ook heeft de olie een aangename licht zoete geur die niet overheerst. Ik gebruik de olie twee keer per dag om het gewenste resultaat te bereiken en ik kan gelijk mijn kleding aan zonder vette huid. Mijn vooroordeel over dat een huidolie altijd vet is moet ik hierbij intrekken, want deze huidolie is zeer fijn in gebruik en trekt snel in dus geen vet gevoel op mijn huid.  

Tags

Deel deze blog

Tessa