Review Biomed 5-in-1 cleanser

Een goede reiniging van mijn gezicht zowel ’s ochtends als ’s avonds vind ik erg belangrijk. Daarom is het zo prettig dat een product ook zacht is voor je huid. Dat is deze cleanser van Biomed. De cleanser heeft 5 functies te weten reiniging, pH-neutraal, geschikt voor de gevoelige huid, ontgiftend en hydraterend. De cleanser heeft een prettige en natuurlijke geur waar de ingrediënten zoethoutwortel extract, avocado-olie en aloë vera voor zorgen. Omdat de producten van Biomed diervriendelijk, natuurlijk en organisch zijn, is het zo fijn voor mijn huid. Ik heb maar een kleine hoeveelheid nodig om mijn hele gezicht en hals te voorzien van deze cleanser. Ik breng het makkelijk aan met een watje en haal hiermee al het vuil van mijn huid. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht aan wat ik met andere cleansers vaak niet heb. Dan voelt mijn huid trekkerig aan. Met de andere gezichtsverzorgingsproducten van Biomed maak je je beautyritueel compleet. Er is o.a. ook een gezichtscrème, serum, oogcrème en masker van dit merk. Een prettige lijn die voor iedereen geschikt is.

Tags

Deel deze blog

Tessa