Review Herbatint haarkleuring door Tessa

Mijn lichtblonde haarkleur is in de loop der jaren langzaam veranderd in donkerblond en zo nu en dan komt er een grijze haar om de hoek kijken. Hoog tijd dus om mijn haar een kleurtje te geven, want ik wil er nog wel jong uit blijven zien en daar horen voor mij nog geen grijze haren bij. Normaal kleur ik mijn haar in een kleur die redelijk dichtbij mijn eigen kleur zit maar deze keer wilde ik eens wat anders. Het is de kleur Acajou Blond (7M) geworden. De haarkleuring is op basis van 8 plantenextracten en bevat geen ammoniak, resorcine, parabenen, alcohol en parfum. Dat merk ik gelijk bij het aanbrengen, want er komt geen chemische geur vrij. Het aanbrengen gaat vrij makkelijk met een haarkwast. Omdat ik een gevoelige hoofdhuid heb, ben ik benieuwd wat deze haarkleuring doet maar mijn hoofdhuid voelt na een dag nog steeds goed aan zonder irritatie.
En het resultaat mag er zijn. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe look.

Tags

Deel deze blog

Tessa