Review Naturalize Eelt- & hielklovencrème

Superleuk dat ik de Eelt- & hielklovencrème van  het nieuwe merk Naturalize mocht testen. Aangezien het lekkere weer bijna in zicht is, wil ik graag mijn open schoentjes weer aan. Maar met die uitgedroogde eeltvoeten van mij, hield ik ze tot nu toe liever in de dichte schoen.
Vorige week ben ik begonnen met smeren.
s ’Ochtends na het douchen smeer ik ze lekker royaal in. Omdat mijn voeten dan nog vochtig zijn, heb ik het idee dat het dan extra goed intrekt. Om geen vlekken op de vloer te krijgen, trek ik dan even dunne sokjes aan, zodat ik mijn ochtend ritueel gewoon kan voortzetten.  Als het is ingetrokken trek ik schone sokken aan en ga naar m’n werk. Dit herhaal ik in de avond. Omdat het de verwenweek van mijn voeten is, krijgen ze ook een heerlijke massage (van mezelf). Mmmm even ZEN met een lekker kopje thee erbij.
Niet om te overdrijven, maar na 3 dagen merkte ik al echt verschil! Ook de scheurtjes in mijn hakken gaan langzaam weg. Met dit resultaat wil ik het nog wel even doorzetten. Ik ben nu een week verder en ben heel blij met het resultaat. M’n voeten zijn lekker zacht, m’n hak-scheurtjes zijn weg en ook de nagelriemen zien er weer verzorgd uit. Mijn voeten zijn helemaal ‘summer ready’! Morgen nog een nagellakje erop en klaar!

 

 

 

Tags

Deel deze blog

Kelly