Tessa test de hand en body creme

hand en body creme

Tessa testte deze Hand & Body crème:
Ik word erg blij van deze grote pot hand- en bodycrème, want hij is zuinig in gebruik, de crème trekt snel in en mijn huid wordt erg zacht. De crème is niet alleen te gebruiken voor je benen en handen maar ook ideaal voor hielkloven en droge ellebogen. Mijn droge benen voelen niet meer jeukend aan en na een scrubbehandeling waarbij mijn benen erg rood waren, was na een massage met de bodycrème mijn huid snel weer hersteld. De geur is erg overheersend dus daar moet je van houden, maar na een paar weken begin ik de geur eigenlijk wel lekker te vinden. Ik gebruik de crème nu ook voor mijn handen, want als het wat kouder wordt, moet ik echt smeren. Voor mijn handen is de crème dus ook ideaal. Het voelt niet vet aan en mijn handen zijn de hele dag lekker zacht. Deze hand- en bodycrème is dus een echte aanrader voor iedereen, maar speciaal voor mensen met een droge huid.

Tags

Deel deze blog

Tessa