Tessa testte de Naturalize Eelt- & hielklovencrème

Een groot gedeelt van het jaar ben ik bezig met het vijlen van mijn voeten maar met weinig resultaat. Het blijft er niet charmant uitzien dus ik was heel blij dat ik deze eelt- en hielklovencrème mocht testen. Hopelijk kan ik nu weer met mooie voeten in mijn slippertjes rondlopen. Ik hou mij aan de gebruiksaanwijzing met twee keer per dag smeren. Ik smeer mijn voeten royaal in en laat het goed intrekken. De crème wordt snel opgenomen door mijn voeten zodat ik daarna weer in mijn instappertjes kan glijden. En het is echt waar na drie dagen zien mijn voeten er gladder uit en zijn die lelijke eeltplekjes op mijn hielen bijna verdwenen. Ik smeer nog een paar dagen door, want na een week zouden mijn voeten er echt goed uitzien. En ja hoor, mijn voeten voelen soepel aan en mijn gekrakeleerde voeten zijn weer glad dus ik kan weer zonder schaamte in mijn slippertjes rondlopen. Deze crème is echt een aanrader.

Tags

Deel deze blog

Tessa