Feestelijke kapsels in no-time

Wij weten als geen ander dat de checklist voor het plannen van een feestje eindeloos kan lijken. En zelfs al ben je een doorgewinterde planner en meester-gastvrouw, ergens tussen het ophangen van lichtslingers, het bakken van de koekjes en het plaatsen van de rietjes naast de kom met bowl, kom je tijd tekort om aan JEZELF te besteden. Dus, laten we eens kijken ... glitterlak verzorgt je nagels, je dagelijkse make-up routine voldoet deze keer ook (of je volgt de ‘no-makeup’ trent) en wat denk je? Ook je haar kan binnen no time een feestelijke look krijgen. Hier 3 tips:

1.     

Ingevlochten glitterlint: Dit is het bewijs dat ‘opgestoken haar’ niet ingewikkeld hoeft te zijn voor maximale impact. Bevestig een  stukje glitterlint in je haar en vlecht dit mee tot een schuine vlecht die over je schouder valt. Deze look maakt je entree onvergetelijk. (via Refinery29)

 

2.     

Sterretjes Kroon: Bewaar wat van je kerstversiering voor deze look en ‘versier’ je Garland vintage-stijl bouffant met deze over het haar accessoire. Hoe eenvoudig kan het zijn! (via Keiko Lynn)

Feestkapsel 2

3.     

Rood kerstlint: Nog een feestelijke vindingrijkheid, welke je binnen een paar seconden kunt toepassen. Maak een losse staart in je haar en neem een rood lint welke je met een strik aan je staart bevestigt. (via Running on Happiness)

Feestkapsel 3

Kijk voor meer inspiratie op: http://www.brit.co/10-minute-holiday-hairdos/?utm_campaign=pinbutton_hover