Schoonheid

Schoonheid-2Natuurlijk willen we er allemaal elke dag mooi uitzien. Of op z'n minst de meest voordelige versie van onszelf zijn. Uiteraard kan je dit het beste realiseren door gezond te eten, voldoende te bewegen en je van top tot teen goed te verzorgen. Iemand die ‘goed in z’n vel’ zit, ziet er vaak ook al mooi uit.

Soms heb je echter behoefte aan net dat beetje extra. Dat zal voor iedereen verschillend zijn. De een gaat niet zonder make-up de deur uit, terwijl de ander zich alleen ‘opdoft’ om naar een feestje te gaan. 

De zgn. decoratieve cosmetica is in alle soorten en maten (kleuren) en diverse prijsklassen te koop. Onze voorkeur gaat uit naar make-up op natuurlijke basis. De natuurlijke stoffen zorgen naast de goede verzorgende werking ook voor een goede verdraagzaamheid.

Begin de dag met een stralende teint, zorg voor een spannende oogopslag en ontdek schitterende kleuren die ook nog je lippen beschermen. Benadruk je natuurlijke schoonheid op glamoureuze wijze.

Daarom geven we je graag wat beauty- en make-up tips. 

Als je haar maar goed zit.
Een nieuwe coupe of een ander kleurtje in je haar doet wonderen. Dit kun je gemakkelijk zelf doen, waardoor je geld uitspaart voor een (dure) kapper. En als je gebruik maakt van een natuurlijke haarkleuring, kun je je haar verven zo vaak als je wilt, zonder het te beschadigen.

Trends:
Dè trend voor 2015: de rechte pony keert terug
Volgens Floor Kleyne, internationale Haarstyliste, keert  de “volle pony" terug op de catwalk. Dat lijkt heel simpel, maar... 
Deze nieuwe pony heeft geen "gewone recht gesneden" rand, maar mag er niet-gekamd uitzien en een beetje voor je ogen hangen. Het is juist erg cool om door je pony heen te kijken..... 

(Bron: www.Herbatint.nl)

 

 

2016: De balayage trend zet door in 2016:
Voor degene die niet van een geheel andere haarkleur houdt, maar wel net even iets anders wil blijft de balayage trend ook in 2016 nog hot! Deze kleurtechniek kan worden toegepast bij zowel blond als bruin haar en werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot kort koppie. De kleurtechniek en het effect blijft hetzelfde. Vind je het lastig om hier zelf aan te beginnen? Zoek dan een professionele kapper in jouw omgeving.

Balayage trend

Heb jij nog beautytips die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via info@greenglamourtoday.nl